Syikin Lala™
Y
Hai , dah lama tak update busy pt3 . Ha yg stalk tu sebok aje > HAHAHAHA =D

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

raye menjelang ! ! haha
cedapnye gule2 ni


Hi ..dah lama saya tak update blog,,tak de idea heh....nanti saya ngan kawan saye nak buat blog baru ..hish tak sabo nya ..lappy nya rosak screen dia.. sbb tula dah lame tak update..ni pon pakai akk saye punye laptop..


raya dah nak dekat dah tinggal seminggu je..korang semua da beli baju?kasut?langsir?sofa baru? hehe saya dah beli dah baju ngan kasut..hari jumaat ni ade majlis khatam Al Quran so busy minggu ni ujian lak tu tak de masa nak rehat2 tapi takpelah coz sklh pon tinggal minggu ni je jadi redha jela hehehe..k la  tak de idea nak tulis lagi.. :)

0 Rilakkuma[s] | Flying up !

cedapnye gule2 ni


Hi ..dah lama saya tak update blog,,tak de idea heh....nanti saya ngan kawan saye nak buat blog baru ..hish tak sabo nya ..lappy nya rosak screen dia.. sbb tula dah lame tak update..ni pon pakai akk saye punye laptop..


raya dah nak dekat dah tinggal seminggu je..korang semua da beli baju?kasut?langsir?sofa baru? hehe saya dah beli dah baju ngan kasut..hari jumaat ni ade majlis khatam Al Quran so busy minggu ni ujian lak tu tak de masa nak rehat2 tapi takpelah coz sklh pon tinggal minggu ni je jadi redha jela hehehe..k la  tak de idea nak tulis lagi.. :)